Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Trinn 5. Installasjon

15. januar 2024

ID 127352

Installasjon av programmet kan ta litt tid. Vent til det er fullført.

Når installasjonen er fullført, fortsetter installasjonsveiviseren automatisk til neste trinn.

Under installasjonen sjekker Kaspersky VPN Secure Connection at datamaskinen oppfyller maskinvare- og programvarekravene:

• Om operativsystemet og oppdateringspakkene fyller programvarekravene
  • Alle nødvendige programmer er tilgjengelige
  • Den ledige diskplassen er tilstrekkelig for installasjonen
  • Brukeren som installerer programmet, har administratorrettigheter

Hvis noen av kravene ovenfor ikke oppfylles, vises en korresponderende varsling.