Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Hvorfor det ikke er mulig å koble til et nettsted via Kaspersky VPN Secure Connection

15. januar 2024

ID 160120

Noen nettsteder nekter deg tilgang når du prøver å koble til via en sikker tilkobling.

Tilgang til nettstedet via en sikker tilkobling kan nektes av følgende grunner:

• Eierne av nettstedet ønsker at det lisensierte innholdet de publiserer, bare skal være tilgjengelige fra et bestemt område ettersom de har ulike tilbud og priser for forskjellige områder.
  • Nettstedseiere vil at nettstedet kun skal kunne besøkes fra en bestemt region. For eksempel kan en lotterikampanje gjelde for bare et bestemt område, så tilgang fra andre områder er forbudt.