Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Hvorfor dataoverføringshastigheten reduseres når en sikker tilkobling er aktivert

15. januar 2024

ID 189144

Når en sikker tilkobling er aktivert, avhenger dataoverføringshastigheten av belastningen på serverne som brukes for Internett-tilkoblingen. I perioder med høy belastning kan hastigheten bli noe redusert. Vi gjør alt vi kan for at brukere av den ubegrensede versjonen av programmet alltid kan ha maksimal dataoverføringshastighet.