Forbedre kvaliteten og brukervennligheten

4. april 2023

ID 171279

Når en bruker benytter behandlingskonsollen, oppgir brukeren følgende data i en form som ikke i seg selv tillater direkte tilknytning til noen bestemt person:

type kommando sendt i styringskonsollen for Tyveribeskyttelse for å sikre mobilenheter du har mistet; program-ID; programversjon; telefonlandskode; enhetstype; lisensparametere (aktiveringsdato, utløpsdato, produkt, antall enheter og brukere, lisenstype); nasjonale innstillinger for kontoen (land og språk); produkt-ID; produktversjon; produktpakke; tjeneste-ID; Mva på kjøpet; tidssone for brukeren; sideadresser på nettstedet som brukeren navigerer på; ID-en til den funksjonelle komponenten på nettstedet; nettleser (type, versjon); nedlastet program-ID; versjon av den mobile NET-protokollen; mobiloperatør; operativsystem; nettleserstøtte for informasjonskapselfiler, JS-filer, lyd- og videofiler; enhetsprodusent; skjermoppløsning; totalprisen for kjøpet; skjermbredde og -høyde.

Disse anonymiserte dataene behandles av Kaspersky for å forbedre kvaliteten og brukervennligheten til behandlingskonsollen og tjenestene som tilbys.