Samsvar med EU-lovgivning

4. april 2023

ID 173243

Behandlingskonsollen er i samsvar med personvernforordningen (GDPR) ved distribusjon innenfor den Europeiske Union (se Informasjon om GDPR). Dette betyr at du når som helst kan slette alle personlige data på behandlingskonsollen. I henhold til vilkårene i GDPR kan du også fjerne alle samtykker du har gitt på behandlingskonsollen.

Slette alle personlige data fra behandlingskonsollen

Avslå bruksvilkår for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security

Fjern markedsføringssamtykket om at e-postadressen din kan brukes til å kontakte deg om spesialtilbud

Se også

Dataanskaffelse

Slik sletter du kontoen din

Informasjon om personvernforordningen (GDPR)