Dataanskaffelse

4. april 2023

ID 178389

De gjeldende lovene i enkelte land pålegger AO Kaspersky Lab å motta og behandle informasjon som kan betraktes som personlige data for å kunne gi deg de viktigste funksjonene i behandlingskonsollen og funksjonaliteten til de kompatible behandlingskonsoll-tjenestene på nett. Den detaljerte beskrivelsen av denne informasjonen er å finne i bruksvilkårene.

Vise bruksvilkårene for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security

Se artikkelen Forbedre kvaliteten og brukervennligheten for informasjon om anonymiserte data Kaspersky behandler i en form som ikke i seg selv gjør det mulig å knytte dem direkte til en bestemt person.

Se artikkelen Samsvar med EU-lovgivning for informasjon om sletting av den innsamlede informasjonen.