Slik aktiverer du programmet via behandlingskonsollen

4. april 2023

ID 228723

Du kan legge til en aktiveringskode manuelt på kontoen for å synkronisere lisensinformasjonen på tvers av tilkoblede enheter.

Slik aktiverer du programmet behandlingskonsollen:

1. Koble programmet til behandlingskonsoll-kontoen hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Gå til delen Lisenser på behandlingskonsollen.
  3. Tast inn aktiveringskoden i feltet Har en aktiveringskode nederst på siden.
  4. Klikk på Legg til.

Hvis koden er lagt til, vises et panel i delen Lisenser. Programmene som er kompatible med lisensen og tilkoblede enheter vil bli aktivert. I tillegg utføres det en kontroll for å se om den registrerte lisensen kan sendes til de tilkoblede enhetene manuelt. Hvis den kan det, kan du velge enheter og sende lisensen umiddelbart.

En aktiveringskode må være gyldig (lisensen kan ikke være utløpt) og må ikke være svartelistet, blokkert eller lagt til fra før. Du kan ikke legge til mer enn 100 aktiveringskoder i kontoen din på behandlingskonsollen.