Slik sletter du kontoen din

4. april 2023

ID 95252

Denne handlingen fjerner kontoen og alle tilknyttede opplysninger fra behandlingskonsollen. Denne handlingen kan ikke angres. Å slette kontoen din påvirker ikke aktive lisenser så vel som lisenser automatisk fornyelse. De deaktiveres ikke, og forblir aktive. For å deaktivere en lisens, vennligst kontakt Kundeservice.

Slik sletter du kontoen:

1. På den øvre delen av siden trykker du på Kontoinnstillinger.
  2. Gå til fanen Slett konto.
  3. Klikk på Slett.
  4. Skriv inn passordet for kontoen din.
  5. Klikk på Fortsett.

Kontoen slettes. En melding med informasjon om tilknyttede programmer og angitte aktiveringskoder sendes til e-postadressen din.