Slik laster du ned programmer du har kjøpt

4. april 2023

ID 95255

Hvis du allerede har lagt til lisensen i kontoen din, kan du laste ned programmet ditt fra panelet Lisenser.

Slik laster du ned programmet du har kjøpt:

1. Gå til delen Lisenser.
  2. Klikk på den ønskede lisensen.
  3. Klikk på Nedlasting.
  4. Bekreft standard alternativ for nedlasting.

I Andre nedlastinger kan du også finne andre tilgjengelige nedlastingsalternativer, som en QR-kode eller lenke som kan sendes til e-postadressen din.

Hvis programmet ikke kan lastes ned, kan det skyldes ulike ting:

• nedlasting er utilgjengelig på grunn av din lisensstatus;

Hvis lisensen ikke aktiveres etter fornyelse, er det nødvendig å legge til lisensaktiveringskode igjen i delen Lisenser eller i selve appen.

• Produktet er ennå ikke kommersielt lansert i din region (se Regionale begrensninger).