Slik kjører du et Hurtigskann

4. april 2023

ID 95346

Under en Hurtigskann skanner programmet objekter som lastes ved oppstart av operativsystemet, samt systemminnet og oppstartssektorer. Du kan bruke Hurtigskann når du raskt vil skanne enheten for skadelig programvare.

Du kan starte et Hurtigskann på flere eller alle tilkoblede enheter samtidig.

Hurtigskann kan startes eksternt på enheter med Internett som beskyttes av Kaspersky Small Office Security eller Kaspersky Internet Security for Mac.

Slik kjører du et Hurtigskann på tilkoblede enheter:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Velg enhetene du vil skanne ved å merke av i boksene øverst til venstre på enhetspaneler, eller ved å bruke alternativet Velg alle.
  3. Klikk på Hurtigskann.

Hurtigskann startes.

Se også

Slik finner du enheter raskt

Slik viser du enheter side-ved-side eller i en liste