Slik oppdaterer du programdatabaser

4. april 2023

ID 95348

Som standard sjekker Kasperskys programmer automatisk oppdateringsserverne til Kaspersky for å se etter nye oppdateringer hver dag og oppdaterer programdatabasene. Du kan når som helst oppdatere programdatabasene manuelt.

Du kan starte oppdateringen på flere eller alle tilkoblede enheter samtidig.

Oppdateringen kan startes eksternt på enheter med Internett som beskyttes av Kaspersky Small Office Security eller Kaspersky Internet Security for Mac.

Slik kjører du oppdateringen på tilkoblede enheter:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Velg enhetene du vil skanne ved å merke av i boksene øverst til venstre på enhetspaneler, eller ved å bruke alternativet Velg alle.
  3. Klikk på Oppdatering-knappen.

Oppdateringen startes.

Se også

Slik finner du enheter raskt

Slik viser du enheter side-ved-side eller i en liste