Om en konto i behandlingskonsollen

4. april 2023

ID 95393

Du kan logge på behandlingskonsollen med Kaspersky-kontoen som kan brukes på ulike bedriftsressurser. Du kan for eksempel opprette kontoen din på behandlingskonsollens påloggingsside, eller i Kaspersky-programmet du bruker.

Behandlingskonsollen er utformet for å behandle kun Kaspersky Small Office Security-løsninger. Enhetene eller lisensene du bruker i forbindelse med Kaspersky-kontoen din, mens som ikke er en del av Kaspersky Small Office Security-beskyttelsen din, vises ikke på behandlingskonsollen.

Se også

Slik oppretter du en konto