Om lisensadministratoren

4. april 2023

ID 96075

Generelt er en lisensadministrator i Kaspersky Small Office Security en person som eier lisensen og administrerer sikkerheten til et kontor fra behandlingskonsollen. Teknisk sett er det en bruker som først la til en gyldig aktiveringskode for Kaspersky Small Office Security i kontoen sin på behandlingskonsollen for å registrere lisensen, eller som koblet et program aktivert under lisensen til kontoen sin. I motsetning til andre brukere av lisensen kan lisensadministratoren bruke alle funksjonene til behandlingskonsollen, for eksempel:

• laste ned programmets installasjonspakke fra lisenspanelet
  • sende koblingen for nedlasting via e-post
  • sende lisensen til en tilkoblet enhet
  • invitere andre brukere slik at de kan bruke lisensen til å beskytte enhetene sine
  • vise aktiveringskoden i lisensdetaljene.

Du kan finne lisensadministratorens kontaktinformasjon i e-posten med en invitasjon til å beskytte enhetene dine med løsningene til Kaspersky Small Office Security.

Se også

Slik kobler du enheter til kontoen din

Slik laster du ned programmer du har kjøpt

Slik bruker du lisensen på enheten din