Hva som er nytt

12. oktober 2023

ID 119653

Følgende nye funksjoner og forbedringer er innlemmet i Kaspersky Small Office Security:

• Du kan nå søke etter funksjonaliteten til programmet.
  • Kaspersky-programmet overholder nå forskrifter som regulerer innsamling og behandling av personopplysninger i Vietnam.
  • Nå kan du endre størrelsen på sikkerhetsnyhetsvinduet. Denne funksjonaliteten er ikke alltid tilgjengelig.
  • Problemer med å endre størrelse på hovedvinduet til programmet er løst. Programmet husker nå størrelsen på skjermen i tilfelle en omstart.
  • Forbedret tekst i varselet som foreslår installasjon av Kaspersky Password Manager. Installasjonsstatusen til programmet vises også.

Funksjonalitet som ble fjernet i gjeldende og tidligere versjoner av programmet: