Vinduet Begrensning av programbruk

15. januar 2024

ID 69281

Utvid alle | Skjul alle

I dette vinduet kan du definere begrensinger for bruk av et valgt program.

I delen Ukedager kan du begrense bruk av programmet på ukedager.

Tillat tilgang i maksimalt <N> timer per dag

I delen Helger kan du begrense bruk av programmet i helgene.

Tillat tilgang i maksimalt <N> timer per dag

I delen Pauser kan du definere periodisk blokkering av programtilgang i løpet av dagen.

Ta en pause hver <N> time i <N> minutter

Delen Nøyaktig brukstid viser en tabell over tider for programbruk. Du kan bruke denne tabellen til å definere en timebasert tidsplan for bruk av programmet i løpet av uken.

Timeplan for programbruk