Om lisensen

15. januar 2024

ID 70647

Funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

En tillatelse en tidsbegrenset rett til å bruke Kaspersky Small Office Security, gitt i henhold til vilkårene i den signerte lisensavtalen (lisensavtalen for sluttbrukere).

Omfanget av tjenester og gyldighetsperiode avhenger av lisensen som programmet brukes under.

Følgende lisenstyper er gitt:

• Prøve

En gratis lisens beregnet på å prøve programmet. En prøvelisens har vanligvis en kort varighet.

Når en prøvelisens utløper, blir alle Kaspersky Small Office Security-funksjoner deaktivert. For å fortsette å bruke programmet, må du kjøpe en kommersiell lisens.

Du kan bruke programmet under en prøvelisens for kun én prøveperiode.

• Kommersiell

En betalt lisens.

Når en kommersiell lisens utløper, blir nøkkelfunksjonene i programmet deaktivert. For å fortsette å bruke Kaspersky Small Office Security, må du fornye din kommersielle lisens. Etter at en kommersiell lisens utløper, kan du ikke fortsette å bruke programmet og må fjerne det fra enheten.

Vi anbefaler at du fornyer lisensen din før den utløper, for å sikre uavbrutt beskyttelse mot alle sikkerhetstrusler.

Før du kjøper en lisens kan du få tak i en gratis prøveversjon av Kaspersky Small Office Security. Prøveversjonen av Kaspersky Small Office Security vil ha full funksjonalitet i løpet av en kort evalueringsperiode. Når evalueringsperioden er utløpt, deaktiveres alle funksjonene i Kaspersky Small Office Security. Du må kjøpe en lisens for å kunne fortsette å bruke programmet.

Kaspersky Small Office Security kan installeres på følgende enheter:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Security-versjon for det aktuelle operativsystemet)
  • macOS (Kaspersky Small Office Security-versjon for det operativsystemet)

En lisens for Kaspersky Small Office Security gir deg rett til å bruke Kaspersky Password Manager.

Du får også tilgang til behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security for å administrere beskyttelsen av enheten.