Slik gjennoppretter du aktiveringskoder

4. april 2024

ID 140542

Hvis du har mistet en aktiveringskode du fikk tidligere, kan du gjenopprette den med en av følgende metoder:

• Hvis du har en konto på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security, kan du finne aktiveringskodene i delen Lisenser på nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security.
  • Hvis du ikke har en konto på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security, men programmet er installert og aktivert på en av enhetene dine, kan du opprette en konto på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security på denne enheten og bruk den til å koble til behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security. Programmet sender informasjon om lisensen til kontoen. Aktiveringskoden vises i delen Lisenser på nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security.
  • Hvis du verken har en konto på behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security eller et aktivert program på noen av enhetene, kan du kontakte teknisk støtte.