Skanneinnstillinger for flyttbare stasjoner

4. april 2024

ID 199580

Innstillinger

Beskrivelse

Handling på en flyttbar stasjonstilkobling

• Hurtigskann. Hvis du velger dette alternativet og kobler til en enhet, skanner Kaspersky Small Office Security bare filer med bestemte formater som er mest sårbare for infeksjon og er plassert i rotmappen. Hurtigskann inkluderer ikke dekomprimering og skanning av arkiver.
  • Detaljert skanning. Hvis det er merket av for dette alternativet, skanner Kaspersky Small Office Security alle filene i hver mappe på den eksterne enheten etter at du har koblet til en ekstern enhet. Det dekomprimerer og skanner i tillegg arkiver, bortsett fra de som er beskyttet med passord.

Maksimal størrelse for eksterne enheter

Hvis avmerkingsboksen er valgt, skanner Kaspersky Small Office Security alle eksterne enheter som ikke overskrider den angitte maksimalstørrelsen.

Hvis avmerkingsboksen er deaktivert, skanner Kaspersky Small Office Security sammensatte eksterne enheter i alle størrelser.

Vis skanningens fremgang

Hvis det er merket av for dette alternativet, viser Kaspersky Small Office Security fremdriften til skanninger av eksterne enheter i et eget vindu og i vinduet for den aktive skanningen.

Blokker stopping av skanneoppgaven

Hvis det er merket av for dette alternativet, er ikke Stopp-knappen tilgjengelig for skanning av eksterne enheter i det aktive skannevinduet.