Webpolicybehandling. Unntak

4. april 2024

ID 69082

Utvid alle | Skjul alle

I dette vinduet kan du opprette en liste over ekskluderinger fra de konfigurerte innstillingene for webpolicybehandling. Tilgangsinnstillinger som påvirker nettsteder lagt til i unntakslisten gjelder både ved blokkering av nettsteder etter kategorier (knappen Blokker tilgang til nettsteder fra valgte kategorier) og ved blokkering av alle nettsteder (knappen Blokker tilgang til alle nettsteder).

Du kan for eksempel tillate tilgang til nettsteder i kategorien Internettkommunikasjon, men legge til www.example.com i listen over unntak for å blokkere tilgang til dette nettstedet. I dette tilfellet vil Webpolicybehandling tillate tilgang til alle sosiale nettverk, unntatt det sosiale nettverket eksempel.com. Du kan også blokkere alle nettsteder og legge til et nettsted for e-post, som du kan tillate tilgang til ved å legge det til i listen over unntak. I dette tilfellet vil Webpolicybehandling kun gi brukeren tilgang til e-postområdet.

Liste over unntak

Nettadressemaske

Type

Handling

Rediger

Slett

Legg til