Hva som er nytt

8. juli 2024

ID 119653

Følgende nye funksjoner og forbedringer er innlemmet i Kaspersky Small Office Security:

Den nyeste versjonen av programmet innfører følgende nye funksjoner og forbedringer:

• Implementerte muligheten til å forstørre Windows-fonter i programmet for synshemmede brukere. Skriftstørrelsen på programmet tilpasser seg nå automatisk til skriftstørrelsen til operativsystemet.
  • Vi har tydeliggjort ordlyden for brukerens samtykke i flyten for opprettelse av Min Kaspersky-konto.
  • Lagt til alternativet for å manuelt slå på Ikke forstyrr og Fokusert arbeidsmodus-alternativer fra både Ytelse-delen og fra kontekstmenyen til programikonet i systemstatusfeltet.
  • Lagt til alternativet for å se informasjon om teknologier som brukes i programmet i Sikkerhetsdelen.
  • Personvernrengjøring. Du kan nå sette opp en tidsplan for automatisk å rense aktivitetssporene på enheten din.
  • Forbedret brukergrensesnittet på innstillingssiden for programoppdatering.
  • Programoppdatering tillater nå å kjøre oppdateringer under standardkontoer med administratorrettigheter.

Funksjonalitet som ble fjernet i gjeldende og tidligere versjoner av programmet: