Teknisk støtte via My Kaspersky

16. september 2019

ID 35517

My Kaspersky er én enkelt nettressurs der du kan behandle beskyttelsen av enhetene dine og aktiveringskodene for Kaspersky-programmer, samt be om teknisk støtte.

Du må registrere deg for å få tilgang til My Kasperskys nettsted. Det gjør du ved å angi e-postadressen din og et passord.

Du kan få teknisk brukerstøtte fra My Kasperskys nettsted på følgende måter:

• Sende e-postforespørsler til teknisk støtte
  • Ta kontakt med teknisk støtte uten å bruke e-post
  • Spore forespørslenes status i sanntid

Du kan også vise en fullstendig historikk over dine forespørsler om teknisk støtte.

E-postforespørsel til teknisk støtte

Du må oppgi følgende informasjon i e-postforespørselen til Teknisk støtte:

• Meldingens emne
  • Programnavn og versjonsnummer
  • Operativsystemets navn og versjonsnummer
  • En beskrivelse av problemet

En spesialist fra teknisk støtte vil sende et svar på spørsmålet ditt til både My Kasperskys nettsted og e-postadressen du oppga da du registrerte deg.