Hva som er nytt

1. april 2021

ID 119653

Kaspersky har laget en spesialversjon av programmet for beboere i delstaten California. Hvis du bor i delstaten California, må du laste ned og installere denne versjonen av programmet.

Følgende nye funksjoner og forbedringer innføres i Kaspersky Total Security:

• Forbedret Web Anti-Virus-komponent:
    • Forbedrede varslingstekster som varsler om forsøk på å besøke phishing-nettsteder eller potensielle phishing-nettsteder.
    • Når HTTPS-trafikk er av, fortsetter Kaspersky Protection-utvidelsen å beskytte.
  • Forbedret samhandling mellom brukeren og teknisk støtte. Programmer inneholder nå en lenke til chat med teknisk støtte (ikke tilgjengelig i enkelte programversjoner).
  • Forbedret varsling om bruk av en aktiveringskode som allerede er i bruk.
  • Reparert sårbarhetsproblem som ofte dukket opp ved oppretting av Mozilla Firefox-filer.
  • Oppdatert installasjonspakkeikon i samsvar med den nye merkevarestilen.
  • Forbedret vindu for utløp av lisens.
  • Det er nå mulig å gå til light-versjonen av My Kaspersky direkte fra programmet.
  • Det er nå mulig å skjule vinduet for skanning av flyttbare stasjoner.
  • Lagt til full støtte for Microsoft Windows 10 21H1.
  • Reparert sårbarhetsproblem for sletting av arbitrære filer ved lagring av programoperasjonsrapporten for teknisk støtte.
  • Reparert sårbarhetsproblem for sletting av arbitrære filer ved sletting av tjenestedata og programoperasjonsrapporter.

Funksjonalitet som ble fjernet i gjeldende og tidligere versjoner av programmet: