Slik administrerer du Anti-Banner i nettleseren

1. april 2021

ID 127231

Du kan administrere komponenten Anti-Banner rett fra nettleseren ved hjelp av utvidelsen for Kaspersky Protection:

Utvidelsen for Kaspersky Protection lar deg utføre følgende handlinger:

• Aktivere og deaktivere komponenten
  • Vis statistikk for blokkerte bannere
  • Gå til vinduet Innstillinger for Anti-Banner
  • Vis informasjon som forteller deg om bannere skal blokkeres på et nettsted som åpnes i nettleseren, og behandle visning av bannere på et nettsted

Slik administrerer du komponenten Anti-Banner via utvidelsen for Kaspersky Protection