Fjerne en oppdatering eller et program fra unntakslisten

1. april 2021

ID 127469

Når du viser listen over programoppdateringer, kan du hoppe over varslinger om individuelle oppdateringer, eller hoppe over varslinger om alle oppdateringer for bestemte programmer. Kaspersky Total Security legger til disse oppdateringene og programmene i unntakslisten.

Slik fjerner du en oppdatering eller et program fra unntakslisten:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. I delen Beskyttelse velger du komponenten Software Updater.

Vinduet Innstillinger for Software Updater åpnes.

4. Klikk på koblingen Unntak for å åpne vinduet Unntak.

Listen Unntak inneholder programmer og oppdateringer du har indikert at ikke trenger å oppdateres, i tillegg til enkelte programoppdateringer du ikke installerte.

5. Velg oppdateringen eller programmet i listen, og klikk på Fjern fra listen.

Under neste søk etter oppdateringer vil Kaspersky Total Security varsle deg om tilgjengelige oppdateringer for programmer du har fjernet fra unntakslisten.