Vise listen med oppdagede objekter

1. april 2021

ID 129531

Slik viser du listen som genereres basert på resultatene fra analysen av objekter:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Detaljer-knappen øverst i vinduet.

Dette åpner vinduet Varslingssenter.

3. I delen Anbefalinger klikker du på Vis i linjen som inneholder meldingen om oppdagede objekter.

Dette åpner et vindu med listen med oppdagede programmer og nettleserutvidelser. De anslåtte årsakene for mulig fjerning eller retting vises for hvert objekt i listen.

• Hvis du vil fjerne et program eller nettleserutvidelse fra datamaskinen din, klikker du på Fjern i linjen som inneholder en beskrivelse av programmet eller nettleserutvidelsen. Kaspersky Total Security starter fjerningsprosessen.
    • Hvis du vil at programmet eller nettleserutvidelsen skal bli værende på datamaskinen og ikke lenger inkluderes i listen med resultatene fra analysen av oppdagede objekter, klikker du på Ignorer i linjen som inneholder en beskrivelse av objektet. Objektet legges til i unntakslisten, og Kaspersky Total Security slutter å vise det i listen over oppdagede objekter.