Vise listen over programoppdateringer

1. april 2021

ID 129908

Kaspersky Total Security søker jevnlig etter oppdateringer for programmer installert på datamaskinen din. Informasjon om antall og type oppdateringer for programmer kan vises i varslingssenteret.

Slik viser du listen som genereres basert på resultatene fra et søk etter programoppdateringer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Detaljer-knappen øverst i vinduet.

Dette åpner vinduet Varslingssenter.

3. I delen Beskyttelse klikker du på Vis i linjen med melding om tilgjengelige programoppdateringer.

Dette åpner vinduet Software Updater med en liste med tilgjengelige programoppdateringer.

4. Klikk på Oppdater alle (ikke tilgjengelig i alle områder) for å oppdatere alle programmene som vises i listen.
  5. Utfør en av følgende handlinger for å velge å oppdatere bestemte programmer:
    • Klikk på Oppdater i linjen som inneholder programmet du ønsker å oppdatere.

Vi anbefaler at du leser lisensavtalen for sluttbrukere før du oppdaterer programmet. Lisensavtalen for sluttbrukere er tilgjengelig i rullegardinlisten Lisensavtaler. Som standard er språket i lisensavtalen for sluttbrukere det samme som språket i programmets grensesnitt. Hvis lisensavtalen for sluttbrukere på ikke er tilgjengelig på samme språk som programmets grensesnitt, vises teksten på språket valgt i grensesnittet i Kaspersky Total Security. I alle andre tilfeller vil teksten i lisensavtalen for sluttbrukere være på engelsk, eller det første tilgjengelige språket hvis engelsk tekst ikke er tilgjengelig.

• Klikk på Nedoverpil for å åpne menyen og velg Ikke oppdater dette programmet hvis du vil at Kaspersky Total Security skal slutte å varsle deg om at det finnes oppdateringer for det valgte programmet.

Det valgte nettstedet flyttes til unntakslisten. Kaspersky Total Security slutter å vise varslinger om nye oppdateringer som slippes for dette programmet.

• Klikk på Nedoverpil for å åpne menyen og velg Hopp over denne oppdateringen hvis du vil at Kaspersky Total Security skal slutte å varsle deg om den valgte oppdateringen.

Den valgte programoppdateringen flyttes til unntakslisten. Kaspersky Total Security viser en varsling om at en ny oppdatering er sluppet for dette programmet.

• Klikk på Nedoverpil for å åpne menyen, og velg Åpne forhandlerens nettsted hvis du ønsker å laste ned og installere oppdateringen for det valgte programmet manuelt.

Operativsystemets standard nettleser åpner nettstedet til programvarens leverandør. Du kan vise oppdateringen på nettstedet og laste den ned manuelt.

Dette vinduets grensesnitt, Software Updater og visningen av lisensavtalen for sluttbrukere kan variere avhengig av språket i Kaspersky Total Security.