Installere over andre Kaspersky-programmer

1. april 2021

ID 144591

Installere en ny versjon av Kaspersky Total Security over en tidligere versjon av Kaspersky Internet Security

Hvis du installerer en ny versjon av Kaspersky Total Security på en datamaskin som allerede har en tidligere versjon av Kaspersky Internet Security med en gyldig lisens, vil aktiveringsveiviseren be deg om å velge ett av følgende alternativer:

• Fortsett å bruke Kaspersky Internet Security med gjeldende lisens. I slike tilfeller startes migrasjonsveiviseren. Når migrasjonsveiviseren er fullført, er den nye versjonen av Kaspersky Internet Security installert på datamaskinen. Du kan bruke Kaspersky Internet Security før lisensen til den tidligere versjonen av Kaspersky Internet Security utløper.
  • Fortsette med installasjonen av den nye versjonen av Kaspersky Total Security. I dette tilfellet vil programmet installeres og aktiveres i henhold til standard installasjonsprosedyre.

Installere Kaspersky Total Security over Kaspersky Security Cloud

Hvis du vil installere Kaspersky Total Security over Kaspersky Security Cloud, vil du ikke kunne bruke Kaspersky Total Security under lisensen for Kaspersky Security Cloud. Du kan bruke Kaspersky Security Cloud under denne lisensen på en annen enhet.

Programinnstillingene for Kaspersky Security Cloud vil ikke bli lagret, og kan ikke brukes i Kaspersky Total Security.