Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet

1. april 2021

ID 144978

Rapportfiler kan inneholde personlige data som hentes inn av beskyttelseskomponenter som Fil-Antivirus, E-post-Antivirus, Web-Antivirus, Anti-Spam og Foreldrekontroll.

Rapportfiler kan inneholde følgende personlige data:

• IP-adressen til brukerens enhet
  • Nettleserlogg
  • Blokkerte koblinger
  • Versjonen til nettleseren og operativsystemet
  • Navn på informasjonskapsler og andre filer, samt banene til disse
  • E-postadresser, avsendere, meldingsemner, meldingstekst, brukernavn og liste over kontakter

Rapportfiler lagres lokalt på datamaskinen, og sendes ikke til Kaspersky. Bane til rapportfiler: %allusersprofile%\Kaspersky Lab\AVP21.3\Report\Database.

Rapporter lagres i følgende filer:

• reports.db
  • reports.db-wal
  • reports.db-shm (inneholder ikke personlige data)

Rapportfiler er beskyttet mot uautorisert tilgang hvis Selvforsvar er aktivert i Kaspersky Total Security. Hvis Selvforsvar er deaktivert, beskyttes ikke rapportfiler.