Slik konfigurerer du Anti-Banner-filtre

1. april 2021

ID 149074

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Beskyttelse.
  4. Velg komponenten Anti-Banner.

Vinduet Innstillinger for Anti-Banner åpnes.

5. Aktiver Anti-Banner ved å klikke på bryteren øverst i vinduet.
  6. Klikk på lenken Liste over filtre for å åpne vinduet Liste over filtre.
  7. I vinduet Liste over filtre kan du konfigurere filtrene etter behov:
    • Anbefalt. Denne gruppen inneholder det generelle filter- og språkfilteret som svarer til din region. Disse filtrene er aktivert som standard.
    • Tematisk. Denne gruppen inneholder to filtre:
      • Sosiale medier. Aktiver dette filteret hvis du vil blokkere elementer som like- og dele-knappene på nettsteder for sosiale nettverk.
      • Irritasjonsmomenter. Aktiver dette filteret hvis du vil blokkere popup-meldinger, vinduer og andre elementer som ikke tilhører det aktuelle nettstedet.
    • Språkspesifikt. I denne gruppen av filtre kan du velge et språk. Programmet vil blokkere bannere på nettsteder på det angitte språket.