Slik konfigurerer du en tidsplanlagt analyse

1. april 2021

ID 149222

Slik konfigurerer du en planlagt analyse av installerte programmer og nettleserutvidelser:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på denne knappen Settings 2019.png.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Beskyttelse.
  4. Velg komponenten Application Manager.

Vinduet Innstillinger for Application Manager åpnes.

5. Under delen PC-renser velger du avkrysningsboksen Analyser installerte programmer og nettleserutvidelser.
  6. Klikk på lenken Konfigurer tidsplan for å åpne vinduet Tidsplan.
  7. I rullegardinlisten Kjør analyse velger du ett av følgende alternativer:
    • Automatisk. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Total Security en analyse en gang i døgnet på det tidspunktet som er angitt som standard.
    • Hvert minutt / Hver time / Hver dag / Hver uke / Hver måned / På et bestemt tidspunkt. Hvis du velger et av disse alternativene, vil Kaspersky Total Security kjøre en analyse basert på den definerte tidsplanen din med minuttnøyaktiget. Når et av disse alternativene er valgt, er avmerkingsboksen Utsett kjøring etter programoppstart for N minutter tilgjengelig.
    • Etter at programmet har startet. Når Kaspersky Total Security starter, kjører programmet en analyse etter å ha ventet i antall minutter som er angitt i feltet Start om N minutter.
    • Etter hver oppdatering. Kaspersky Total Security kjører en analyse etter nedlasting og installasjon av en ny oppdateringspakke.
  8. Velg avkrysningsboksen Kjør objektanalyse neste dag hvis datamaskinen er slått av for å kjøre en analyse når datamaskinen slås på etter at en planlagt analyse ikke ble utført. Hvis avkrysningsboksen ikke er valgt, vil programmet bare kjøre analysen på det planlagte tidspunktet mens datamaskinen er slått på.
  9. Velg avkrysningsboksen Kjør objektanalyse kun når skjermspareren er aktiv eller datamaskinen er låst for bare å utføre en analyse av objekter hvis du ikke jobber på datamaskinen, og ikke opprette en ekstra belastning på datamaskinressursene mens du arbeider. Hvis avkrysningsboksen ikke er valgt, vil programmet kjøre analysen på den planlagte tiden, uansett om du jobber på datamaskinen eller ikke.
  10. For å lagre endringene i innstillingene klikker du på Lagre.