Slik endrer du innstillinger for krypterte tilkoblinger

1. april 2021

ID 157530

Krypterte tilkoblinger etableres over SSL- og TLS-protokoller. Som standard skanner Kaspersky Total Security slike tilkoblinger på forespørsel fra beskyttelseskomponenter, for eksempel Mail Anti-Virus, Anti-Spam, Safe Money, URL-veileder, Privat surfing, Web Anti-Virus og Anti-Banner.

Slik endrer du innstillinger for krypterte tilkoblinger:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Gå til delen Nettverksinnstillinger.
  4. Velg en handling som skal utføres ved tilkobling til nettsteder over kryptert tilkobling:
    • Ikke skann krypterte tilkoblinger. Programmet skanner ikke krypterte tilkoblinger.
    • Skann krypterte tilkoblinger på forespørsel fra beskyttelseskomponenter. Programmet skanner kun krypterte tilkoblinger på forespørsel fra URL-veileder. Denne handlingen er valgt som standard.
    • Skann alltid krypterte tilkoblinger. Programmet skanner alltid krypterte tilkoblinger.
  5. Velg en handling som skal utføres hvis det oppstår feil ved skanning av krypterte tilkoblinger:
    • Ignorer. Hvis denne handlingen er valgt, avslutter programmet tilkoblingen med nettstedet hvor skannefeilen oppstod.
    • Spør. Hvis det oppstår en feil ved skanning av krypterte tilkoblinger med et nettsted, viser programmet en varsling hvor du kan velge en handling:
      • Ignorer. Programmet avslutter tilkoblingen med nettstedet hvor skannefeilen oppstod.
      • Legg til domenet i unntak. Programmet legger til nettstedsadressen i listen over unntak. Programmet skanner ikke krypterte tilkoblinger på nettsteder oppført i unntakslisten. Disse nettstedene er vist i vinduet Unntak, som kan åpnes ved å klikke på lenken Behandle unntak.

Dette alternativet er valgt som standard.

• Legg til domenet i unntak. Programmet legger til nettstedet i listen over unntak. Programmet skanner ikke krypterte tilkoblinger på nettsteder oppført i unntakslisten. Disse nettstedene er vist i vinduet Unntak, som kan åpnes ved å klikke på lenken Behandle unntak.
  6. Klikk Behandle unntak for å åpne vinduet Unntak og utføre følgende handlinger:
    1. Klikk Legg til-knappen for å legge til nettstedet i listen over unntak for skanning av krypterte tilkoblinger.
    2. Angi domenenavnet til nettstedet i feltet Domenenavn.
    3. Klikk på Legg til.

Programmet skanner ikke krypterte tilkoblinger med dette nettstedet. Vær oppmerksom på at det å legge til et nettsted i listen over utelukkelser kan begrense funksjonaliteten for skanning av nettstedet for beskyttelseskomponenter, for eksempel Safe Money, URL-veileder, Privat surfing, Web Anti-Virus og Anti-Banner.