Om bruken av programvaren i EU, Storbritannia, Brasil eller av innbyggere i California

1. april 2021

ID 160950

Versjonene av programmet som Kaspersky og våre partnere distribuerer i EU, Storbritannia, USA og Brasil (samt versjonene ment for bruk av innbyggere i California), oppfyller kravene i gjeldende forskrifter som regulerer innsamling og behandling av personopplysninger, i disse landene.

For å installere programmet må du godta lisensavtalen for sluttbrukere og vilkårene i personvernerklæringen.

I tillegg ber installasjonsveiviseren deg om å godta følgende avtaler om behandling av personopplysninger:

• Erklæring for Kaspersky Security Network. Denne erklæringen gir Kasperskys eksperter tillatelse til raskt å motta informasjon om trusler som oppdages på datamaskinen din, om programmer som kjøres, og signerte programmer som lastes ned, samt operativsysteminformasjon for å forbedre beskyttelsen.
  • Erklæring angående databehandling til markedsføringsformål. Denne erklæringen gir oss tillatelse til å gi deg mer verdifulle tilbud.
  • Erklæring om databehandling mens du bruker Anti-Spam. Denne erklæringen lar Kasperskys eksperter motta data for å forbedre komponenten Anti-Spam.

Du kan godta eller avslå Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen om databehandling til markedsføringsformål når som helst fra vinduet Innstillinger → Beskyttelse → Kaspersky Security Network.