Skanning av filer i skylageret OneDrive

1. april 2021

ID 172863

I Windows 10 RS3 og nyere versjoner vil Kaspersky Total Security ikke skanne filer i skylageret OneDrive. Hvis programmet oppdager slike filer under en skanning, viser det et varsel om at filene i skylageret ikke ble skannet.

Følgende komponenter skanner ikke filer i skylageret OneDrive:

• Fullstendig skann
  • Selektivt skann
  • Hurtigskann
  • Bakgrunnsskan

Rapporten om operasjonene til Kaspersky Total Security inneholder en liste med filer i OneDrive-skylageret som ble hoppet over under skanning.

Filer lastet ned fra skylageret OneDrive til en lokal datamaskin skannes av sanntids beskyttelseskomponenter. Hvis skanning av en fil ble utsatt, og filen har blitt lastet opp igjen til skylageret OneDrive før skanningen startes, kan det hende denne filen hoppes over under en skanning.

Når programmer og skript kjøres, vil komponentene Programkontroll og Systemvakt laste ned programmer fra OneDrive-skylageret til den lokale datamaskinen for å skanne dem.

For å sikre at OneDrive-filer vises i Utforsker må du slå på funksjonen Filer på etterspørsel i klientprogrammet OneDrive. Hvis du er tilkoblet Internett, kan du bruke dem akkurat som alle andre filer på datamaskinen din.