Evaluering av Kaspersky Total Security

1. april 2021

ID 176603

Du kan evaluere Kaspersky Total Security og sende karakteren din til Kaspersky.

En stund etter installasjonen vil programmet be deg om å evaluere hvor godt det fungerer.

Slik evaluerer du Kaspersky Total Security:

1. I vinduet Vi verdsetter synspunktene dine gjør du ett av følgende:
    • Hvis du er klar til å evaluere Kaspersky Total Security, bruker du 10-punktsskalaen til å gi en karakter.
    • Hvis du ikke ønsker å evaluere Kaspersky Total Security, klikker du på knappen Lukk for å lukke evalueringsvinduet.
  2. Klikk på knappen Send.
  3. Klikk på Lukk-knappen for å lukke vinduet.