Bruke Kaspersky Safe Kids

1. april 2021

ID 177919

I hjelpedelen for Kaspersky Safe Kids finner du en beskrivelse av hvordan du konfigurerer og bruker Kaspersky Safe Kids for første gang.

Slik bytter du til hjelpedelen for Kaspersky Safe Kids:

1. Åpne hovedsiden for Kaspersky Online Help.
  2. I delen Kaspersky Safe Kids velger du operativsystemet til enheten programmet skal installeres på fra rullemenyen.

Hjelpedelen for Kaspersky Safe Kids for det valgte operativsystemet vises.

3. Du kan endre språket i hjelpedelen ved å velge et språk fra rullegardinmenyen øverst til høyre på siden.