Lagre data for teknisk støtte

1. april 2021

ID 178754

Programmet behandler og lagrer følgende personlige data slik at teknisk støtte kan analysere dem videre:

• Data som vises i programgrensesnittet:
    • E-postadressen som ble brukt ved tilkobling til My Kaspersky
    • Nettstedsadresser som ble lagt til unntakene (vist i komponentene Web-Antivirus, Anti-Banner, Privat surfing og Nettverk, og i Rapporter-vinduet)
    • Lisensdata

Disse dataene lagres lokalt i en ikke-endret form og kan vises under alle brukerkontoer på datamaskinen.

• Data i systemminnet til Kaspersky Total Security-prosesser i øyeblikket da en minnedump opprettes.
  • Data som samles inn når sporing er aktivert.

Disse dataene lagres lokalt i en endret form og kan vises under alle brukerkontoer på datamaskinen. Disse dataene sendes til Kaspersky kun dersom du gir samtykke når du kontakte teknisk støtte. Hvis du vil vite mer om dataene, kan du klikke på lenken Forskrift om innhenting av data i vinduet Støtteverktøy.