Om beskyttelse ved bruk av Antimalware Scan Interface

1. april 2021

ID 185854

Antimalware Scan Interface (AMSI) tillater at tredjepartsprogrammer som støtter AMSI, sender objekter (for eksempel PowerShell-skript) til Kaspersky Total Security for ytterligere skanning og for å motta skanneresultater for disse objektene. Microsoft Office-programmer kan være slike tredjepartsapplikasjoner. Hvis du vil ha mer informasjon om AMSI-grensesnittet, ser du Microsoft-dokumentasjonen.

Antimalware Scan Interface tillater bare oppdagelse av trusler og varsler et tredjepartsprogramm om den oppdagede trusselen. Etter at du har mottatt trusselvarselet, forhindrer tredjepartsprogrammet ondsinnede handlinger (for eksempel avstengning).

Kaspersky Total Security kan avslå en forespørsel fra et tredjepartsprogram hvis for eksempel det aktuelle programmet overstiger det maksimale antallet forespørsler som er tillatt i en periode. I dette tilfellet viser Kaspersky Total Security et varsel om den avslåtte forespørselen. Hvis du mottar en slik varsling, trenger du ikke å gjøre noe som helst.

Beskyttelse med Antimalware Scan Interface er tilgjengelig for operativsystemene Windows 10 Home / Pro / Education / Enterprise.