Slik avinstallerer du inkompatible programmer

1. april 2021

ID 189681

Følg trinnene for å fjerne inkompatible programmer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Detaljer-knappen øverst i vinduet.

Dette åpner vinduet Varslingssenter.

3. I delen Anbefalinger klikker du på Vis i linjen som inneholder meldingen om at det er oppdaget inkompatible programmer.

Dette åpne vinduet Inkompatibel programvare med en liste over detekterte inkompatible programmer som Kaspersky Total Security kan fjerne.

4. Velg avmerkingsboksene ved siden av navnene på inkompatible programmer du ønsker å fjerne, og klikk på Fjern. Kaspersky Total Security fjerne de valgte programmene fra datamaskinen. Kaspersky Total Security fjerner programmer ved hjelp av deres tilhørende fjerningsverktøy. I løpet av fjerningsprosessen kan det være at du blir bedt om å gi ditt samtykke til å fjerne eller endre innstillingene i tilknytning til fjerning av programmet.
  5. Hvis datamaskinen fortsatt har inkompatible programmer som Kaspersky Total Security ikke vil fjerne, åpnes et vindu som viser en liste over disse programmene. For å fjerne inkompatible programmer manuelt, klikker du på Fjern manuelt. Dette åpner et standard operativsystemvindu med en liste over installerte programmer. Fjern inkompatible programmer i henhold til instruksjonene for ditt operativsystem.
  6. Start datamaskinen på nytt etter at du har fjernet inkompatible programmer.