Om fjerning av ikke inkompatible programmer

1. april 2021

ID 190292

Kaspersky Total Security sjekker regelmessig om det finnes inkompatible programmer på datamaskinen. Når et slikt program oppdages, legger Kaspersky Total Security det til i listen over inkompatible programmer. Du kan se gjennom listen og bestemme deg for hva du vil gjøre med de inkompatible programmene.

Det anbefales at du sletter inkompatible programmer fra datamaskinen. Ellers vil ikke Kaspersky Total Security kunne beskytte datamaskinen din.

Her er noen av årsakene til at et tredjepartsprogram kanskje ikke er kompatibelt med Kaspersky Total Security:

• Programmet er i konflikt med File Anti-Virus.
  • Programmet er i konflikt med brannmuren.
  • Programmet er i konflikt med Anti-Spam.
  • Programmet forstyrrer beskyttelse av nettverkstrafikk.
  • Programmet er i konflikt med datakryptering.
  • Programmet er i konflikt med Kaspersky Password Manager.