Slik kjører du skanning av flyttbare stasjoner

1. april 2021

ID 199671

Flyttbare enheter du kobler til datamaskinen, kan inneholde virus eller andre programmer som utgjør en trussel. Kaspersky Total Security skanner flyttbare enheter for å forhindre at datamaskinen blir infisert. Du kan konfigurere skanning av flyttbare enheter for manuell eller automatisk start når en flyttbar enhet kobles til datamaskinen. Automatisk skanning av flyttbare enheter er aktivert som standard.

Manuell skanning av en flyttbar enhet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Skann.

Vinduet Skann åpnes.

3. I Skann-vinduet velger du delen Skanning av eksterne enheter.
  4. I rullegardinlisten velger du stasjonsbokstaven til den eksterne enheten og klikker på knappen Kjør skann.

Kaspersky Total Security starter skanningen av den tilkoblede enheten.