Slik endrer du programmets designtema

1. april 2021

ID 201577

Muligheten til å endre temaet for programmets designtema er ikke tilgjengelig i alle regioner.

Slik endrer du programmets designtema:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Grensesnitt.
  4. I blokken Design tema velger du alternativet Bruk et tema med egendefinert design.
  5. Klikk på Velg og skriv inn banen til ZIP-arkivet eller mappen der filene med det egendefinerte designtemaet ligger.

Så snart du har lagt til et egendefinert designtema, brukes det etter at programmet er startet på nytt.