Slik går du tilbake til en tidligere versjon av programmet

1. april 2021

ID 202981

Slik går du tilbake til en tidligere versjon av programmet:

1. Trykk på Win+E på tastaturet.
  2. Gå til mappen:
    • C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security <application version> – for brukere av 32-biters operativsystemer.
    • C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security <application version> – for brukere av 64-biters operativsystemer.
  3. Kopier filen install.cfg.imported til skrivebordet.
  4. Endre den kopierte filens navn til settings.cfg.
  5. Slett Kaspersky Total Security.
  6. Når du sletter programmet, må du forsikre deg om at alternativet Lisensinformasjon er aktivert i vinduet Lagrer objekter.
  7. Start datamaskinen på nytt og last ned installasjonsfilen for den forrige versjonen av programmet fra Kaspersky-serveren.
  8. Start installasjonsfilen.
  9. Avslå tilbudet om å se etter og laste ned den nyeste versjonen ved å klikke på Hopp over. Fortsett installasjonen.
  10. Når installasjonen er fullført, klikker du på knappen i hovedvinduet i Kaspersky Total Security Settings 2019.png.
  11. Velg Behandle innstillingerImporter.
  12. Velg filen settings.cfg og klikk på Åpne.
  13. Hvis programmet ber deg bekrefte, klikker du på Fortsett.

Vent til innstillingene er ferdig importert.

14. Gå til delen Ekstra og velg Oppgrader.
  15. Velg Ikke last ned nye versjoner, og ikke meld fra til meg når nye versjoner blir tilgjengelige.

Den forrige versjonen av programmet vil bli installert og innstillingene vil være de samme, og programmet vil ikke lenger bli oppgradert.