Feil ved installasjon av program på Windows 7 og Windows Server 2008 R2

1. april 2021

ID 212223

Kaspersky Total Security kan ikke installeres på Microsoft Windows 7 og Microsoft Windows Server 2008 R2 med mindre følgende oppdateringer er installert:

1. KB4490628 (oppdatering fra 12. mars 2019)
  2. KB4474419 (oppdatering fra 23. september 2019)

Installasjonsfeil oppstår som et resultat av at Microsoft har oppdatert algoritmen for signeringsmodulene og drivere til tredjepartsprogrammer. Nå er moduler og drivere til tredjepartsprogrammer (inkludert Kaspersky) signert med SHA256 hashing-algoritme. Du må installere oppdateringer for KB4490628 og KB4474419, slik at Kaspersky Total Security-moduler og -drivere kan signeres med SHA256 hashing-algoritme.

Gjør ett av følgende for å installere oppdateringene.

Oppdater installasjonen med Windows Update

Hvis automatiske oppdaternger er deaktivert på datamaskinen:

1. I Start-menyen velger du KontrollpanelSystem og sikkerhetWindows Update.

Windows Update-vinduet åpnes.

2. I venstre meny i Windows Update velger du Endre innstillinger.
  3. I blokken Viktige oppdateringer velger du Installer oppdateringer automatisk (anbefalt).

Alle nødvendige oppdateringer vil bli automatisk lastet ned og installert på datamaskinen.

Manuell installasjon av Service Pack 1, hvis den ikke er installert

Hvis datamaskinen kjører med Windows 7 Service Pack 0 eller Windows Server 2008 R2 Service Pack 0, må du først installere Service Pack 1 (KB976932).

Installasjon av Service Pack 1-oppdatering:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Velg datamaskinens versjon av operativsystemet og klikk på knappen Last ned.
  3. Last ned oppdateringen ved å klikke på lenken i vinduet som åpnes.
  4. Installer oppdateringen.

Manuell installasjon av KB4490628

Manuell installasjon av KB4490628:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Velg datamaskinens versjon av operativsystemet og klikk på knappen Last ned.
  3. Last ned oppdateringen ved å klikke på lenken i vinduet som åpnes.
  4. Installer oppdateringen.

Manuell installasjon av KB4474419

Manuell installasjon av KB4474419:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Velg datamaskinens versjon av operativsystemet og klikk på knappen Last ned.
  3. Last ned oppdateringen ved å klikke på lenken i vinduet som åpnes.
  4. Installer oppdateringen.

Etter at oppdateringene er installert, må du starte datamaskinen på nytt og installere Kaspersky Total Security igjen.