Deltakelse i Kaspersky Security Network.

1. april 2021

ID 41367

Kaspersky Total Security bruker skybeskyttelse for å gi mer effektiv beskyttelse av datamaskinen. Skybeskyttelse implementeres ved hjelp av infrastrukturen til Kaspersky Security Network, som bruker data som mottas av brukere verden rundt.

Kaspersky Security Network (KSN) er den skybaserte kunnskapsbasen til Kaspersky, som inneholder informasjon om omdømmet til programmer og nettsteder. Bruk av data fra Kaspersky Security Network gjør det mulig for programmene i Kaspersky Total Security å reagere raskere når det oppdages ukjente trusler, øker ytelsen til noen av beskyttelseskomponentene og reduserer faren for falske positive.

Brukere som deltar i Kaspersky Security Network, gjør det mulig for Kaspersky å motta informasjon om nye trusselstyper og -kilder, utvikle løsninger som kan nøytralisere dem og minimere antallet falske positive. Ved å delta i Kaspersky Security Network vil du ha tilgang til omdømmestatistikk for programmer og nettsteder.

Hvis du deltar i Kaspersky Security Network, sender du automatisk informasjon om konfigurasjonen av operativsystemet og oppstarts- og fullføringstidspunktene til prosesser i Kaspersky Total Security til Kaspersky.

I denne delen i hjelpen

Slik aktiverer og deaktiverer du deltagelse i Kaspersky Security Network

Slik tester du tilkoblingen til Kaspersky Security Network