Maskinvare- og programvarekrav

1. april 2021

ID 43520

Generelle krav

• 1500 MB ledig plass på harddisken
  • Prosessor som støtter instruksjonssettet SSE2
  • Internett-tilgang (for installasjon og aktivering av programmet, for bruk av Kaspersky Security Network og for oppdatering av databaser og programmoduler)
  • Microsoft Windows® Installer 4.5 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Beskyttelse av tilgang til webkameraet er kun tilgjengelig for kompatible webkameramodeller

Krav til operativsystem

Operativsystem

CPU

Ledig RAM

Begrensninger

Microsoft Windows 11 Home

1 GHz eller høyere

2 GB (for et 64-biters operativsystem)

Følgende begrensninger gjelder når du installerer Kaspersky Total Security på alle versjoner av Microsoft Windows 11:

• 32-biters operativsystemer støttes ikke.
  • Windows Subsystem for Linux 2 (WSL2) støttes ikke.
  • Kontekstmenyer for objekter viser ikke Kaspersky Total Security-kommandoer. Menyen må utvides for å vise kommandoene.

Microsoft Windows 11 Enterprise

Microsoft Windows 11 Pro

Microsoft Windows 10 Home (versjoner: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2)

1 GHz eller høyere

1 GB (for 32-biters operativsystemer) eller 2 GB (for 64-biters operativsystemer)

Følgende begrensninger gjelder når du installerer Kaspersky Total Security på Microsoft Windows 10:

32-biters operativsystemer støttes ikke i versjon 21H2.

Microsoft Windows 10 Enterprise (versjoner: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2)

Microsoft Windows 10 Pro (versjoner: 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004, 20H2, 21H1, 21H2)

Microsoft Windows 8.1 (Service Pack 0 eller nyere, Windows 8.1 Update)

1 GHz eller høyere

1 GB (for 32-biters operativsystemer) eller 2 GB (for 64-biters operativsystemer)

Microsoft Windows 8.1 Pro (Service Pack 0 eller nyere, Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Service Pack 0 eller nyere, Windows 8.1 Update)

Microsoft Windows 8 (Service Pack 0 eller nyere)

1 GHz eller høyere

1 GB (for 32-biters operativsystemer) eller 2 GB (for 64-biters operativsystemer)

Microsoft Windows 8 Pro (Service Pack 0 eller nyere)

Microsoft Windows 8 Enterprise (Service Pack 0 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1 eller nyere)

1 GHz eller høyere

1 GB (for 32-biters operativsystemer) eller 2 GB (for 64-biters operativsystemer)

Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1 eller nyere)

1 GHz eller høyere

1 GB (for 32-biters operativsystemer) eller 2 GB (for 64-biters operativsystemer)

Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1 eller nyere)

Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1 eller nyere)

Beskyttelseskomponentene Web Anti-Virus, Anti-Banner og Safe Money krever at tjenesten Base Filtering Engine er aktivert i operativsystemet.

Støtte for nettlesere

Følgende nettlesere støtter installasjon av utvidelsen for Kaspersky Protection:

• Chromium-basert Microsoft Edge 77.x – 88.x;
  • Mozilla Firefox versjon 52.x – 84.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x, 68.x, 78.x;
  • Google Chrome versjon 48.x – 88.x.

Følgende nettlesere støtter Skjermtastatur og skanning av krypterte tilkoblinger:

• Chromium-basert Microsoft Edge 77.x – 88.x;
  • Mozilla Firefox versjon 52.x – 84.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x, 68.x, 78.x;
  • Google Chrome 48.x – 88.x.

Følgende nettlesere støtter modusen Beskyttet nettleser:

• Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0, 11.0;
  • Chromium-basert Microsoft Edge 77.x – 88.x;
  • Mozilla Firefox versjon 52.x – 84.x;
  • Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x, 68.x, 78.x;
  • Google Chrome 48.x – 88.x.
  • Yandex Browser 18.3.1 – 20.12.0 (med begrensninger).

Nyere versjoner av nettlesere kan støttes hvis nettleseren støtter den aktuelle teknologien.

Kaspersky Total Security støtter Google Chrome og Mozilla Firefox både i 32-biters og i 64-biters operativsystemer.

Krav for nettbrett

• Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
  • Intel® Celeron®-prosessor med en klokkehastighet på 1,66 GHz eller høyere
  • 1000 MB ledig RAM

Krav for nett-PCer

• Intel Atom CPU 1.60 GHz eller raskere
  • 1024 MB ledig RAM
  • 10,1-tommers skjerm med 1024×600 skjermoppløsning
  • Intel GMA 950 grafikkprosessor eller nyere

Kravene for Kaspersky Password Manager er tilgjengelige i hjelpefilene for programmet.