Lagre data for fremtidig bruk

1. april 2021

ID 43540

På dette tidspunktet kan du angi hvilke data som benyttes av programmet, som du vil beholde for gjentatt bruk under neste installasjon av programmet (f.eks. når du installerer en nyere programversjon).

Du kan lagre følgende data:

• Lisensinformasjon – et sett med data som fjerner behovet for å aktivere det nye programmet. Du kan bruke programmet med den gjeldende lisensen, med mindre lisensen utløper før du starter installasjonen.
  • Karantenefiler – filer som er skannet av programmet og flyttet til Karantene.

Hvis Kaspersky Total Security fjernes fra datamaskinen, blir filer i Karantene utilgjengelige. Kaspersky Total Security må være installert for å utføre handlinger med disse filene.

• Programmets driftsinnstillinger er programinnstillinger som er definert under konfigurasjonen.

Du kan også eksportere beskyttelsesinnstillingene på kommandolinjen ved hjelp av følgende kommando: avp.com EXPORT <filnavn>.

• iChecker-data – filer som inneholder informasjon om objekter som allerede er skannet med iChecker-teknologi.
  • Anti-Spam-databaser – databaser med eksemplarer av spam-meldinger lagt til av brukeren.
  • Datakryptering refererer til filer plassert i datahvelv for lagring.