Fullføre fjerningen

1. april 2021

ID 43542

På dette trinnet fjerner veiviseren programmet fra datamaskinen. Vent til fjerningen er fullført.

Etter at du har fjernet Kaspersky Total Security, kan du angi hvorfor du valgte å avinstallere programmet ved å legge inn en kommentar på nettstedet til Kaspersky. Det gjør du ved å klikke på knappen Fyll ut skjema for å gå til Kasperskys nettstedet.

Denne funksjonaliteten kan være utilgjengelig i enkelte regioner.

Du må starte operativsystemet på nytt under fjerning av programmet. Hvis du avbryter den umiddelbare omstarten, blir ikke avinstallasjonen fullført før neste gang du starter operativsystemet eller når du slår av og på datamaskinen igjen.