Aktivering av programmet

1. april 2021

ID 43545

Aktiveringsveiviseren startes ved første oppstart av Kaspersky Total Security.

Aktivering er en prosess som aktiverer en fullstendig funksjonell versjon av programmet for en bestemt tidsperiode.

Hvis du har kjøpt en lisens for Kaspersky Total Security og har lastet ned programmet fra en nettbutikk, kan programmet aktiveres automatisk under installasjonen.

Følgende alternativer for Kaspersky Total Security-aktivering tilbys:

• Aktiver program. Velg dette alternativet og skriv inn aktiveringskoden hvis du har kjøpt en lisens for programmet.

Hvis du angir en aktiveringskode for Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Anti-Virus i feltet, begynner prosedyren for å bytte til Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Anti-Virus når aktiveringen er fullført.

• Aktiver prøveversjonen av programmet. Bruk dette aktiveringsalternativet hvis du vil installere prøveversjonen av programmet før du bestemmer deg om du vil kjøpe en lisens. Du kan da bruke programmet og alle funksjonene i en kort evalueringsperiode. Når lisensen utløper, kan den ikke aktiveres én gang til.

Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere programmet.

Under installasjon og aktivering av programmet kan du bli bedt om å opprette en My Kaspersky-konto. Vi anbefaler at du kobler programmet til My Kaspersky, slik at du kan lagre aktiveringskoden og gjenopprette den etter at du har installert operativsystemet på nytt, installert beskyttelse på en ny enhet eller installert programmet på nytt.