Registrerer og kobler til My Kaspersky

1. april 2021

ID 43547

Dette trinnet er ikke tilgjengelig i alle versjoner av Kaspersky Total Security.

Brukere registrert på My Kaspersky kan sende forespørsler til teknisk støtte og Virus Lab, behandle aktiveringskoder på en praktisk måte, og motta den siste informasjonen om nye programmer og spesialtilbud fra Kaspersky.

• Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, åpnes vinduet Koble til My Kaspersky. Skriv inn påloggingsdetaljene for My Kaspersky-portalen og klikk på Logg på.
  • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto ennå, åpnes registreringsvinduet for å opprette en My Kaspersky-konto. Fyll ut registreringsskjemaet, og klikk på Opprett-knappen.

I noen regioner ber programmet deg om å lese og godta forskriften om innhenting av data. Hvis du godtar vilkårene i erklæringen, klikker du på Godta og koble til.

I enkelte tilfeller kreves registrering på My Kaspersky for å begynne å bruke programmet.