Lese Lisensavtalen for sluttbrukere

1. april 2021

ID 43551

Dette trinnet i veiviseren vises for enkelte språk når du installerer Kaspersky Total Security fra en installasjonspakke som er lastet ned fra Internett.

I dette trinnet blir du bedt om å se gjennom lisensavtalen for sluttbrukere, som er inngått mellom deg og Kaspersky.

Les lisensavtalen for sluttbrukere nøye. Hvis du godtar alle vilkårene i avtalen, klikker du på Godta. Installasjonen av programmet på datamaskinen vil da fortsette.

Hvis du ikke godtar lisensavtalen for sluttbrukere, installeres ikke programmet.

I noen regioner må du også godta vilkårene i personvernerklæringen for å fortsette installasjonen av programmet.